بر اساس آخرین آمار منتشر شده توسط اوپک، تولید نفت ایران در ماه گذشته میلادی ۳۶ هزار بشکه بیشتر شده است. با توجه به ثابت ماندن مصرف نفت در کشور، ایران نه تنها در این مدت، کاهش صادراتی نداشته بلکه با افزایش صادرات نیز رو به رو بوده است.
اتحادیه اروپا قرار است به واردکنندگان گاز راهکاری برای اجتناب از نقض تحریمها در هنگام خرید از روسیه، فراهم کند و در عین حال، خواستههای پوتین در خصوص پرداخت پول به روبل برآورده شود.
کارشناسان انرژی مدعی اند که به دلیل رشد تقاضای جهانی، احتمال افت قیمت نفت به کمتر از ۱۰۰ دلار بسیار ضعیف است. آنها مدعی اند جنگ روسیه و اوکراین موجب شده که تعادل بین تولید و مصرف نفت خام بهم بریزد.
ترکیه در ماه فوریه اکثر نفت و فرآوردههای نفتی مورد نیاز خود را از عراق وارد کرد که در مجموع ۱.۰۴ میلیون تن بود. روسیه و قزاقستان به ترتیب با ۸۰۳ هزار و ۴۴۷ تن و ۴۸۹ هزار و ۴۳ تن در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
سه منبع آگاه اعلام کردند که مقامات آمریکایی در ماه مارس از شرکت دولتی پتروبراس برزیل درخواست کرده بودند تا نفت بیشتری به بازار جهانی عرضه کنند و جواب برزیلیها به این درخواست منفی بوده است.
معاون نخست وزیر بلغارستان شب گذشته اعلام کرد که این کشور از بسته تحریمی جدید اروپا علیه روسیه حمایت نخواهد کرد مگر آنکه بلغارستان از اجرای آن مستثنا شود.
قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی تحت تاثیر قرنطینههای کرونایی در چین، دلار قوی و ریسک فزاینده رکود اقتصادی، به روند ریزشی روز گذشته ادامه داد و بیش از یک درصد سقوط کرد.